WebWinkel is gesloten!

Vanwege de overdracht van de website aan onze opvolger, zijn we momenteel niet in staat je web bestelling in behandeling te nemen, De (fysieke) winkel in Moerdijk is vanaf 29 oktober ook definitief gesloten.

 

Voor al je Hongaarse delicatessen en wijnen kun je vanaf nu terecht bij Quick-E, Valkenboslaan 302 in Den Haag. Binnen korte termijn is dan ook deze webshop weer online.

 

Met vineuze groet,

Attila & Marion

Betaalmogelijkheden

Bankoverschrijving vooraf

Na het plaatsen van een order wordt er een bevestiging van de order naar uw email adres verzonden. U kunt het bedrag overmaken op IBAN: NL37ABNA0558724647 ten name van LUH Lekkers Uit Hongarije te MOERDIJK onder vermelding van het ordernummer. BIC: ABNANL2A 


iDEAL

Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Mister Cash/Bancontact - Banksys

Met Mister Cash/Bancontact - Banksys kunt u als Belgische rekeninghouder vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.


Bedrijfsgegevens


BTW nummer: NL8561.26.883.B01

KvK nummer: 65473647