WebWinkel is gesloten!

Vanwege de overdracht van de website aan onze opvolger, zijn we momenteel niet in staat je web bestelling in behandeling te nemen, De (fysieke) winkel in Moerdijk is vanaf 29 oktober ook definitief gesloten.

 

Voor al je Hongaarse delicatessen en wijnen kun je vanaf nu terecht bij Quick-E, Valkenboslaan 302 in Den Haag. Binnen korte termijn is dan ook deze webshop weer online.

 

Met vineuze groet,

Attila & Marion

LUH Open 2017

Door Attila Szunomár 06-12-2017 0 Reactie(s)

Zoals iedere 2e zaterdag van de maand, is het ook in december weer tijd voor een onvervalste LUH Open! Op zaterdag 9/12 is het weer zover en omdat de feestdagen voor de deur staan, pakken we eens flink uit. Naast absolute topwijnen hebben we ook heerlijke bubbels en zelfs wat zoets op tafel! En zoals altijd zetten we die dan ook graag Open.

Als gewoonlijk zullen we tussendoor ook weer eea aan lekkernijen laten proeven zoals oa die overheerlijke eigengemaakte SZMAAK! Echte Hongaarse Goulash Kroketjes en diverse soorten salami en kolbász. Natuurlijk ligt de vriezer weer vol met onze #omjevingersbijoptevretenzolekkere SZMAAK! Echte Hongaarse Goulash Kroketjes, Pittige Puszta Braadworstjes en diverse maaltijden waaronder wild-stoofgerechten.

Volop redenen dus om bij ons langs te komen en samen met ons te genieten van al dat Lekkers. Zet deze dus alvast in je agenda! En niet vergeten: we herhalen dit evenement iedere 2e zaterdag van de maand. Zie je dan!

 

Met vineuze groet,

 

Attila

 

Schrijf een reactie