WebWinkel is gesloten!

Vanwege de overdracht van de website aan onze opvolger, zijn we momenteel niet in staat je web bestelling in behandeling te nemen, De (fysieke) winkel in Moerdijk is vanaf 29 oktober ook definitief gesloten.

 

Voor al je Hongaarse delicatessen en wijnen kun je vanaf nu terecht bij Quick-E, Valkenboslaan 302 in Den Haag. Binnen korte termijn is dan ook deze webshop weer online.

 

Met vineuze groet,

Attila & Marion

SZMAAK! Lecsó (Attila's paprikaschotel)

2 - 5 dagen Afbeeling SZMAAK! Lecsó (Attila's paprikaschotel)

Als liefhebber van de echte Hongaarse keuken en met een oma die Chef kok was in een sterrenrestaurant in Budapest, is het niet vreemd dat ik mijn passie voor koken graag met iedereen wil delen. Velen hebben op de Pure Markt in Amsterdam en diverse andere culinaire uitspattingen al kunnen genieten van mijn Gulyás en Pörkölt. Om jou ook thuis te kunnen laten genieten van mijn kookkunst kun je nu diverse typische Hongaarse gerechten bestellen. Deze worden vers gemaakt en dan direct ingevroren zodat zowel smaak als kwaliteit behouden blijven. Het enige dat je hoeft te doen is het op te warmen en genieten maar!

Serveer de lecsó met wat (pittige) kolbász en rookworst (origineel wordt Debreciner gebruikt) brood, of aardappel, eventueel als bijgerecht bij gegrild vlees.

Verkrijgbaar per 0,5kg (1 pax) en 1kg (2 pax).


LET OP: MAALTIJDEN ZIJN ALLEEN NOG AF TE HALEN IN MOERDIJK OF OP DE PURE MARKT IN AMSTERDAM!!!!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Bekeken: 706
  • Merk: Attila
  • Model:
  • Beschikbaarheid: 2 - 5 dagen
  • € 3,75
  • Excl. BTW: € 3,44

Beschikbare opties:

Tags: SZMAAK! Lecsó (Attila's paprikaschotel), , Attila's gerechten