Proefpakket Heumann

Nieuw Afbeeling Proefpakket Heumann

De maand november staat bij ons volledig in het teken van wijnhuis Heumann uit Villány. Dit wijnhuis behoort al jaren tot de absolute top van Hongarije en zij worden vooral geroemd om hun rode wijnen die van echte wereldklasse zijn. Internationaal worden ze door diverse journalisten en wijncritici beoordeeld en krijgen ze bij proeverij steevast zeer hoge scores. Klik hier voor een overzicht van de (internationale) prijzen die ze voor hun wijnen hebben mogen ontvangen.

Vanaf het moment dat wij voor het eerst de wijnen van hen hebben geproefd waren wij verliefd en zijn direct begonnen met de import er van. Ook hier in Nederland gooiden de wijnen telkens weer hoge ogen en stonden wij met diverse wijn in de finales van het Proefschrift Wijnconcours. Het is dus niet zo verwonderlijk dat we meer dan blij en trots zijn dat de wijnmaker naar Nederland komt om samen met ons een aantal Wijnmakers Diners te verzorgen bij Restaurant Wolfslaar (*) in Breda en Restaurant l'Atelier in Gulpen.

Speciaal voor dit evenement hebben we een proefpakket samengesteld met de wijnen die we ook tijdens de diners en Masterclass zullen gebruiken:
- Villányi Rajnai Rizling 2017
- Villányi Gewürztraminer 2018
- Villányi RedY 2017
- Villányi Lagona 2012
- Villányi U&I Kékfrankos 2008
- Villányi Trinitás Cabernet Franc 2015

De normale prijs voor dit pakket bedraagt €98,85 maar nu kun je voor €80,00 (exclusief eventuele verzendkosten) in het bezit komen van deze heerlijke wijnen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Bekeken: 61
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 80,00
  • Excl. BTW: € 66,12

Tags: Proefpakket Heumann, ,