Details

Naam verkooppunt
De Wijnhoeve
Kapelstraat 29
5591 HC  Heeze
Type verkooppunt
Winkel
Telefoonnummer
040-2261686
Website
Mail
Omschrijving
De Wijnhoeve heeft een modern jasje gekregen door de nieuwe eigenaar Bjorn van der Putten. We willen mensen laten proeven, laten ervaren, wat een mooie producten we hebben. Dat doen we regelmatig in de winkel, maar men kan bijvoorbeeld ook een wijnabonnement afsluiten. Er wordt enthousiast gewerkt om De Wijnhoeve opnieuw op de kaart te zetten. Komt u eens kijken? U vindt ons op het vertrouwde adres in het centrum van Heeze bij het kasteel.

De Wijnhoeve heeft de ambitie om de beste wijnhandelaar van Zuid Nederland te worden. Hiervoor proeven wij vele wijnen en selecteren de beste wijnen voor u, om zo een passende collectie aan te bieden. Er is zoveel te leren over lekkere wijn en de herkomst ervan! Dit geven wij graag aan u door in een passend advies of tijdens een proeverij.
Het kwaliteitsassortiment wijnen in onze winkel bestaat uit de traditionele Europese wijn producerende landen, zoals Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland en mooie wijnen uit de zogenaamde nieuwe wereld, waarvan Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië en de Verenigde Staten (Californië) de belangrijkst voorbeelden zijn.
Wij hebben teveel keuze om alle huizen op de website te laten zien en nodigen u daarom graag uit om een kijkje in onze Hoeve te nemen.
Lokatie op kaart

Verkooppunten