Details

Naam verkooppunt
Slijterij 56
Van Bergenplein 56
4871 CG  Etten Leur
Type verkooppunt
Winkel
Telefoonnummer
076 - 5040671
Website
Mail
Omschrijving
Vanwege een grote voorliefde voor wijn openden 17 Maart 2005 Auke en Marcia een slijterij aan het

Van Bergenplein in Etten-Leur Noord.

Een slijterij met een groot assortiment aan wijnen. Auke Bruinsma (vinoloog aan de wijnacademie) selecteert zorgvuldig de wijnen die hij in zijn winkel verkoopt.

Een uitgebreid assortiment met verrassingen uit de nieuwe wijnwereld maar ook het authentieke franse ambacht staat bij hem hoog in het vaandel.

Een grote passie van Auke is het combineren van wijn en spijs. Waarom past de ene chardonnay nu wel zo goed bij een gebakken zalm uit de oven en waarom haalt een andere chardonnay het totaal niet en verdwijnt deze wijn op de achtergrond. Interessant want het complementeert het gerecht welke u met grote zorg bereidt heeft voor uw familie of vrienden. Het één versterkt het ander. En een feestelijke avond is een feit.

Daarnaast een ruime keuze aan whisky, Whisky is een kostbare maar heerlijke hobby. Met de verschillende invloeden van de Lowlands, highlands, speyside en islay is er voor iedere gelegenheid een heerlijke te vinden. U kunt zich goed laten adviseren welke whisky het beste bij u past.

De portliefhebber die weet of ruby of tawny de voorkeur geniet kan nog een ruimere keuze maken; Een scala aan Ports; vintage, reserve, en de verschillende jaartallen die als colheita gebotteld zijn. Een ideaal cadeau voor de genietende vrienden onder ons.

Aan het bierassortiment zijn uitzonderlijke brouwsels toegevoegd welke alleen bij Slijterij56 te koop zijn. Beter bekend als zijnde de Leurse bieren; De blonde Augustinus (het paradepaartje), de witte Jacobus, de bruine Hubertus en de stevige Adrianus en Pilsener Wilhelmus maakt het rijtje compleet.Uiteraard is het bijpassende glas ook verkrijgbaar.

Dit zijn in het kort de speerpunten van onze slijterij. U bent van harte welkom !
Lokatie op kaart

Verkooppunten