WebWinkel is gesloten!

Vanwege de overdracht van de website aan onze opvolger, zijn we momenteel niet in staat je web bestelling in behandeling te nemen, De (fysieke) winkel in Moerdijk is vanaf 29 oktober ook definitief gesloten.

 

Voor al je Hongaarse delicatessen en wijnen kun je vanaf nu terecht bij Quick-E, Valkenboslaan 302 in Den Haag. Binnen korte termijn is dan ook deze webshop weer online.

 

Met vineuze groet,

Attila & Marion

Verzenden & bezorging

Wat zijn de Verzendkosten?

Voor bestellingen boven de €150,00 zijn de verzendkosten nihil. Voor alle overige bestellingen geldt het verzendtarief van onze partners PostNL danwel DPD.

 

Wie levert de bestelling af?

Al onze leveringen worden bezorgd door DPD en in sommige gevallen ook PostNL. Het voordeel hiervan is dat u geleverd krijgt samen met de reguliere post. Bent u niet thuis, geen probleem. Het pakket wordt nogmaals aangeboden en kan daarna twee weken lang afgehaald worden op het PostNL afhaalpunt bij u in de buurt.
Ingeval van DPD zal de bezorger een notitie achterlaten zodat u zelf contact op kunt nemen om zo een nieuwe afspraak te maken voor een nieuwe levering. Voor de aflevering ontvangt u van DPD via mail een indicatie van het moment waarop ze verwachten bij u te zijn.