Proefpakket Heumann Villány

Afbeeling Proefpakket Heumann Villány

Het wijnhuis Heumann uit Villány behoort al jaren tot de absolute top van Hongarije en wordt vooral geroemd om de rode wijnen, volgens kenners echte wereldklasse. Internationaal worden de wijnen door diverse journalisten en wijncritici als meer dan uitstekend beoordeeld en krijgen ze bij proeverij steevast zeer hoge scores. Klik hier voor een overzicht van de (internationale) prijzen die ze voor hun wijnen hebben mogen ontvangen.

Vanaf het moment dat wij voor het eerst de wijnen van hen hebben geproefd, inmiddels zo'n 10 jaar geleden, waren wij verliefd en zijn direct begonnen met de import er van. Ook hier in Nederland gooiden de wijnen telkens weer hoge ogen en stonden wij met diverse wijn in de finales van het Proefschrift Wijnconcours. Het is dus niet zo verwonderlijk dat we meer dan blij en trots zijn dat de wijnmaker regelmatig naar Nederland komt om samen met ons een aantal Wijnmakers Diners te verzorgen bij zeer gerenommeerde restaurants zoals Restaurant Wolfslaar (*) in Breda en Restaurant l'Atelier in Gulpen.

Omdat wij iedereen graag kennis willen laten maken met de wijnen van dit geweldige wijnhuis, hebben we een proefpakket samengesteld met de wijnen die we ook tijdens de diners en Masterclasses gebruiken:
- Villányi Rajnai Rizling
- Villányi Gewürztraminer
- Villányi RedY
- Villányi Lagona
- Villányi U&I Kékfrankos
- Villányi Trinitás Cabernet Franc

De normale prijs voor dit pakket bedraagt €98,85 maar nu kun je voor €80,00 (exclusief eventuele verzendkosten) in het bezit komen van deze heerlijke wijnen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Bekeken: 124
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 80,00
  • Excl. BTW: € 66,12

Tags: Proefpakket Heumann Villány, ,