St. Andrea goud - 6 flessen

Afbeeling St. Andrea goud - 6 flessen

Zelfde als St. Andrea zilver en aangevuld met:

- Egri Akutjafáját
Eger rood. Purper rand, tonen van zure kers, een pure en spannende 'Estate' wijn. Fruitig, kruidig, levendig, verrassend elegant, spontane vergisting in stalen tanks en gedurende 15 maanden in eiken vaten gerijpt.

- Egri Hangács Bikavér Superior
Een rijke en compacte Bikavér van de Hangács wijngaard in Demjén. Kékfrankos, Merlot, Cabernet Franc, Pinot Noir en Cabernet Sauvignon zijn spontaan vergist in open vaten, vervolgens gedurende 17 maanden gerijpt in gebruikte vaten, variërend van 220 liter tot 1.000 liter. Het resultaat is een spannende, zeer kruidige neus, ronde smaaktonen, fantastisch fruitig. Een solide en strakke structuur, aangevuld met heerlijke mineraliteit, een overvloed aan fruit en kruiden op het pallet, aangevuld met subtiele hints door het gebruik van eiken vaten.

- Egri Boldogságos
Olaszrizling, Pinot Gris, Viognier en Sauvignon Blanc uit de Boldogságos wijngaard in Egerszólát. De naam is gegeven nadat de wijnmaker het biddende Maria beeld heeft geplaatst. Een diepe en volle wijn zoals al wordt verklapt door de gouden kleur, zeer rijk, vol en bloemige neus. Rond en breed smaak spectrum, subtiele kruiden, elegant smaakpalet met het onmiskenbare minerale karakter van de wijngaard. Spontane vergisting en vervolgens gedurende een jaar gerijpt in vaten van verschillende leeftijd.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Bekeken: 1598
  • Merk: Gál Tibor
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 95,00
  • Excl. BTW: € 78,51