WebWinkel is gesloten!

Vanwege de overdracht van de website aan onze opvolger, zijn we momenteel niet in staat je web bestelling in behandeling te nemen, De (fysieke) winkel in Moerdijk is vanaf 29 oktober ook definitief gesloten.

 

Voor al je Hongaarse delicatessen en wijnen kun je vanaf nu terecht bij Quick-E, Valkenboslaan 302 in Den Haag. Binnen korte termijn is dan ook deze webshop weer online.

 

Met vineuze groet,

Attila & Marion

Attila Pince Egri Chardonnay 2015

Afbeeling Attila Pince Egri Chardonnay 2015
Rijke gele kleur, geur- en smaaktonen komen overeen, goed ontwikkelde, rijke aroma’s, felle bitters, truffelimpressies, stevige maaltijdwijn, wel decanteren (12%)

Geproefd icm diverse gerechtjes (Proefschrift):
Met witlof De volle, rijpe, licht ontwikkelde wijn pakt de bittertonen van de witlof, de olijven en het uitgebakken spek makkelijk op. Smakelijk geheel.
Met gele curry De eigenzinnige, brede en aromatische wijn met duidelijke terroir invloeden maakt de combinatie vullend en rijk. Daarbij sluit de wijn vooral mooi aan bij de gember.
Met gebraden kip Heel verrassende combinatie. Vullend, harmonieus. De chardonnay pakt de ingrediënten moeiteloos op. Geen grootse finesse maar gewoon lekker.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Bekeken: 192
  • Model: Wit
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 19,95
  • Excl. BTW: € 16,49

Tags: Attila Pince Egri Chardonnay 2015, Wit, Witte wijn