WebWinkel is gesloten!

Vanwege de overdracht van de website aan onze opvolger, zijn we momenteel niet in staat je web bestelling in behandeling te nemen, De (fysieke) winkel in Moerdijk is vanaf 29 oktober ook definitief gesloten.

 

Voor al je Hongaarse delicatessen en wijnen kun je vanaf nu terecht bij Quick-E, Valkenboslaan 302 in Den Haag. Binnen korte termijn is dan ook deze webshop weer online.

 

Met vineuze groet,

Attila & Marion

Pannonhalmi Apátsági Hemina cuvée

Afbeeling Pannonhalmi Apátsági Hemina cuvée

Een blend van 60% Chardonnay, 30% Pinot Blanc en 10% Olaszrizling. De Chardonnay en Pinot Blanc zijn gedeeltelijk gerijpt op eikenhouten vaten. Om de wijn meer complexiteit te geven heeft men naderhand Olaszrizling toegevoegd en zo werd de Hemina cuvee geboren. Een favoriete wijn voor mensen die houden van mooie volle witte wijnen van rijp fruit en met vanille aroma’s. Deze wijn kan zelfs nog even rijpen op fles en past goed bij gegrilde gerechten, gegarneerd met volle sauzen (botersaus, roomsaus) en gerechten met paddenstoelen en champignons. De Hemina kan zo de competitie aan met een mooie Pouilly Fuissé uit de Bourgogne!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • € 15,50
  • Excl. BTW: € 12,81

Tags: Pannonhalmi Apátsági Hemina cuvée, , Witte wijn