WebWinkel is gesloten!

Vanwege de overdracht van de website aan onze opvolger, zijn we momenteel niet in staat je web bestelling in behandeling te nemen, De (fysieke) winkel in Moerdijk is vanaf 29 oktober ook definitief gesloten.

 

Voor al je Hongaarse delicatessen en wijnen kun je vanaf nu terecht bij Quick-E, Valkenboslaan 302 in Den Haag. Binnen korte termijn is dan ook deze webshop weer online.

 

Met vineuze groet,

Attila & Marion

Szent Tamás Tokaji Mád Hárslevelü

2 - 5 dagen Afbeeling Szent Tamás Tokaji Mád Hárslevelü

De kelder van Szent Tamás is typisch voor Tokaj en ligt aan de oostzijde van het dorp Mád, onder aan de berg Nyulászó. Szent Tamás Winery is in 2011 opgericht door een 3-tal wijnfanaten waaronder István Szepsy Jr. en is een samenwerkingsverband met Szepsy Winery. Het hoofddoel is de kwaliteit van zowel wijn als image te verhogen door samenwerking van verschillende wijnboeren.


Mád is het centrum van deze bijzonder wijnwereld en behoort zonder twijfel tot de beste terroirs van de wereld. Al sinds de 4e eeuw AC worden hier druiven verbouwd. De eerste klas bodem op vulkanische ondergrond bestaande uit honderden kleine vulkanen geeft uitzonderlijke mogelijkheden in combinatie met het klimaat. De droge wijnen uit Mád zijn steviger, vetter en geconcentreerder dan de wijnen uit de overige gebieden van Tokaj Hegyalja.

Een goudkleurige halfdroge wijn. Overrijpe perziken, toetsen van honing en lange afdronk met mooie zuren. Heerlijk in combinatie met foie of lichte desserts.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Bekeken: 1460
  • Merk: Szepsy
  • Model: Wit
  • Beschikbaarheid: 2 - 5 dagen
  • € 13,50
  • Excl. BTW: € 11,16

Tags: Szent Tamás Tokaji Mád Hárslevelü, Wit, Witte wijn