WebWinkel is gesloten!

Vanwege de overdracht van de website aan onze opvolger, zijn we momenteel niet in staat je web bestelling in behandeling te nemen, De (fysieke) winkel in Moerdijk is vanaf 29 oktober ook definitief gesloten.

 

Voor al je Hongaarse delicatessen en wijnen kun je vanaf nu terecht bij Quick-E, Valkenboslaan 302 in Den Haag. Binnen korte termijn is dan ook deze webshop weer online.

 

Met vineuze groet,

Attila & Marion

Heumann Villányi Tramini Late Harvest 2017

Afbeeling Heumann Villányi Tramini Late Harvest 2017

Waarschijnlijk 1 van de mooiste zoete wijnen van Nederland! We kennen Heumann vooral van de rode topwijnen zoals de Trinitás Cabernet Franc (diverse malen verkozen tot de beste rode wijn van Hongarije), de Terra Tartaro (diverse malen geselecteerd als rode wijn voor alle officiële staatsdiners van Hongarije) en de Kékfrankos Reserve (diverse malen in de finale van het Proefschrift Wijn Concours en 2e bij Prix de Sommeliers). Met deze Tramini Late Harvest onderstreept hij echter dat hij ook goed zijn weg weet met witte wijn zoals ook al eerder aangetoond met zijn uitzonderlijke Gewürztraminer.

De Tramini Late Harvest 2017 is lichtgeel van kleur met wat groene reflecties, Intense geur van rozenblaadjes en muskaat. In de smaak perzik en limoen en een geweldig romige body. Fantastische balans tussen zoet en frisse zuren met een geweldig lange afdronk. Dit is een bijzondere wijn die zowel bij dessert als kruidige en pittige gerechten ingezet kan worden. Zeer veelzijdig met een groot bewaarpotentieel, zeker tot 2035.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Bekeken: 283
  • Model: Zoet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 15,50
  • Excl. BTW: € 12,81

Tags: Heumann Villányi Tramini Late Harvest 2017, Wit, Witte wijn