Handel of horeca? Neem dan contact met ons op.

Vanwege vakantie zijn we momenteel niet in staat uw bestelling in behandeling te nemen, vanaf 20 april kunt u daarvoor weer bij ons terecht.

Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Wijn filter
Prijs:

Accessoires

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Freezer opener (blauw)
Voorzien van dubbel hefsysteem. Inclusief magneet. De spiraal is gecoat met teflon. ..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Nuance Wine Finer 4-in-1 pourer
Voegt zuurstof toe terwijl u schenkt (decanteert), druppelt niet op het tafelkleed (of de gast), verspilt geen kostbare druppels en sluit strak af ..
€ 35,50
Excl. BTW: € 29,34
Pulltap (zwart)
Dé klassieker onder de sommeliers. Door het gepatenteerde dubbele hefsysteem wordt de kurk in twee fasen, zonder buigen of breken uit de fle..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Pulltex Champagne Saver
Pomp en stop inéén en dus uniek. De Champagnesaver is een uitstekend instrument om de lucht uit de fles te pompen en de champagne lan..
€ 7,50
Excl. BTW: € 6,20
VacuVin Giftset Wine Essential
Het  Wine Essentials pakket van Vacu Vin is een mooie giftset voor zowel de beginnende als de ervaren wijndrinker. Met het pakket kan de wijn ..
€ 18,50
Excl. BTW: € 15,29
VacuVin Giftset Wine no.3
De Wine Giftset (3) van Vacu Vin is een mooie giftset voor zowel de beginnende als de ervaren wijndrinker. Met het pakket kunt u de folie verwijder..
€ 15,50
Excl. BTW: € 12,81
VacuVin Glass Markers
Geef elk glas of elke gast een eigen karakter. Met de Vacu Vin Glass Markers heeft u altijd 12 extra gasten op uw feestje. De unieke figuurtjes hec..
€ 4,95
Excl. BTW: € 4,09
VacuVin Vacuum Wine Stoppers
De Vacuum Wine Stoppers worden gebruikt in combinatie met de Vacuum Wine Saver, die apart wordt verkocht. De Vacuüm Wine Saver is een vacu&uum..
€ 5,00
Excl. BTW: € 4,13
VacuVin Wijnglazen rood
Een goed wijnglas zorgt er voor dat de geur en smaak van de gekozen wijn uitstekend tot zijn recht komt. Het is hierbij tevens belangrijk dat het g..
€ 7,50
Excl. BTW: € 6,20
VacuVin Wijnglazen wit
Een goed wijnglas zorgt er voor dat de geur en smaak van de gekozen wijn uitstekend tot zijn recht komt. Het is hierbij tevens belangrijk dat het g..
€ 7,50
Excl. BTW: € 6,20
Aanbiedingen